nedjelja, 24. studenoga 2013.

Isprobali smo; No.5 Ethiopia Mocca Sidamo


Prepoznatljiv okus Ethiopia Mocca Sidamo stiže iz pokrajine Sidamo u Etiopiji koju nazivaju i rodnim mjestom kave. Zadnja u nizu Juliusove Single Origin kolekcije iznenadila nas je svježim i neobičnim okusom cvijeća na koji se nadovezuje onaj drugi; voćni.






" Ovu kavu karakterizira bogat okus cvijeća i voća. Intenzivna, svježa aroma koja prožima vašu šalicu kave u zimske mjesece vraća naš duh i tijelo u toplije krajeve. "





Za potpuni organoleptički doživljaj, kušajte ju bez mlijeka u njenom izvornom, jakom ruhu. U skladu sa svojom dugom tradicijom, kava se na malim farmama uzgaja posve prirodno pa odatle dolazi i njen cvjetno - voćni okus.


" Voljela bih da se ovakve kave uvedu u trajnu ponudu, za nas kavopije je ovo stvarno posebno iskustvo. "  -G. B.


Radi se o medium roast kavi, dobro uravnotežene arome čije je zrno blagog okusa s aromatičnim mekim tijelom. Ukoliko ste ljubitelj srednje pržene kave čiji se okus kontinuirano razvija na kušačkom nepcu, ovo je kava za vas.



 " Oduševila me, odličnog je okusa i divnog mirisa ." - V.T

Ethiopia je ujedino vaša zadnja prilika da isprobate barem jednu od posebnih kava iz Single Origin kolekcije, ne propuštajte  svoju priliku za nova iskustva i ostanite inspirirani okusima Juliusovih kava u Papa's Baru.

 
 Ethiopiu Moccu Sidamo isprobajte u Papa's Baru od 23.11. – 29.11.2013.  

Nema komentara:

Objavi komentar