utorak, 25. ožujka 2014.

Veliki povratak terasa na gradske ulice

Pravi ljubitelji kave prepoznaju pravi početak proljeća po otvorenim terasama svojih najdražih mjesta za kavu. Prošlog smo tjedna uživali u suncu i lijepom vremenu te naravno, šalici kave.

Gradsko središte za ispijanje kava na terasama svakako je "Perivoj Slobode", gdje građani provode vrijeme ispijajući kavu usred jednog od najpoznatijih Karlovačkih parkova.

Prošetali smo Promenadom kako bismo Vas počastili fotografijama i top listom po Vašem izboru najboljih terasa.

 1.PAPA'S BAR







 Neizbježno je bilo da je središte gradske špice i već kultno okupljalište Karlovčana u toplijim mjesecima terasa Papa's Bara. Lokal koji je nedavno proslavio uspješnih 10 godina rada i dalje nas privlači Juliusovo kavom i ugodnom atmosferom. Terasa, kao i večina onih u perivoju ima pogled na Glazbenu školu i park, a ispijate li svoju jutarnju šalicu ovdje, garantirano ćete biti viđeni.


2.CAFFE BAR COHIBA
 

Caffe Bar Cohiba odavno je sinonim za "kavu u parku" a na ovu terasu posjetitelje privlače šarena sjedišta i sjena gustih krošnji kestena kojima je lokal okružen. Nezaobilazno mjesto kada je u pitanju opuštena atmosfera zauzelo je 2. mjesto naše top liste i jedno je od najpopularnijih okupljališta mlađe publike.

3.SHADOW LOUNGE BAR





Ljubitelj ste ambijentalne glazbe i brze usluge? Želite guštati uz Illy caffe espresso? Shadow lounge je terasa za Vas! Iako se radi o lokalu koji još uvijek ima status "novog", svoju je popularnost stekao svojom širokom ponudom, brzom uslugom i jedinstvenom atmosferom.
Na sunčane dane, smjestite se ispod crne tende i uživajte u pogledu na promenadu.

4.LOUNGE BAR CATALPA























Barem ste jednom prošli pored nje na putu prema "Radićevoj". Još jedan lounge bar, još jedan pun pogodak za terasu na "špici". Popularna u mlađih dobnih skupina i smještena nauprot Katzlerovog paviljona, terasa Catalpe mogla bi postati Vašom najdražom lokacijom za sunčanih dana.

5.Budha Bar
























Zadnje mjesto na našoj top listi pripalo je najvećoj gradskoj terasi, smještenoj u Budha baru na lokaciji nekadašnjeg kina Edison. Ova je terasa omiljeno svratište užurbanih Karlovčana, uz dozvoljeno dovođenje pasa i prostranost, izgleda kao da uvijek ima mjesta za Vas i Vaše društvo.

Nema komentara:

Objavi komentar