četvrtak, 12. rujna 2013.

Velika kava s mlijekom, Green Bar

Na odličnoj lokaciji, u samom centru grada (Smičiklasova 16, zeleni neboder) nalazi se karlovački Green Bar. U ugodnom ambijentu i s brzom uslugom po cijeni od 7 kuna priprema se Julius Meinl velika kava s mlijekom.

Julius Meinl vlasništvo je Bonfanti – tvrtke sa vrlo intenzivnim desetogodišnjim prisustvom na domaćem espresso tržištu, koja objedinjuje hrvatski entuzijazam, talijansku kulturu espressa i gotovo 150  godina austrijskog iskustva i kompetencije u business-u  sa kavom.


Sam ugostiteljski objekt u sklopu je restorana Greencek poznatog po svojim dnevnim specijalitetima i modernom uređenju te se nalazi u neposrednoj blizini željezničke stanice i autobusnog kolodvora, a nedaleko od dviju terasa samog Green Bara nalazi se i park sa dječjim igralištem, što lokaciju čini idealnom za ispijanje podnevne kave za mlade roditelje ili obiteljske ručkove u Greenceku.

Kvaliteta napitka je neupitna, kava bogate pjene i intenzivnog, bogatog okusa koja uistinu može zadovoljiti i najzahtjevnije nepce.

Što se tiče dobnih skupina, posjetitelji su raznoliki, od tinejđera do prijateljski nastrojenih susjeda i turista koji čekajući vlakove ili autobuse svraćaju ovdje kako bi se osvježili i odmorili od puta te uživali blagodati dobre usluge i kvalitetnog espresso napitka.

U ponudi su također i razni brandovi cigareta te je osiguran prostor za pušače i nepušače.

facebook stranica Green Bara





Nema komentara:

Objavi komentar