ponedjeljak, 4. studenoga 2013.

Dječja knjižara + Kava = "Knjiguljica"




Dječja knjižara, slastičarna i Vaše mjesto za kavu?

Prvi objekt ovakve vrste otvoren je na adresi Radićeva 11.

Dječja knjižara Knjiguljica daleko je više od same knjižare; osim što je dom brojnih bajki i slikovnica koje ovdje možete i kupiti, u svojoj ponudi drži razne slastice, poslužuje kavu te tople i hladne napitke.



Iako se prvenstveno radi o knjižari, nismo se mogli suzdržati od pisanja recenzije uvidjevši da je ovo idealno mjesto za roditelje koji žele popiti ukusnu šalicu kave, a ne brinuti se za to jesu li njihovi mališani na sigurnom. 



"Knjiguljica je specijalizirana dječja knjižara i slastičarna u staroj gradskoj jezgri Karlovca u kojoj možete uz obilje bajki doživjeti i zakoračiti u svijet mašte, te uz knjigu popiti kavu, čaj i fine kolače, a da se pritom osjećate kao kod kuće."


Prostor u kojem roditelji mogu u miru ispijati kavu dok njihovi najmlađi uživaju igrajući se i čitajući brojne bajke u kreativno uređenom interijeru u potpunosti je kids friendly. Knjižara će organizirati i tjedna čitanja za svoju mladu, razigranu publiku, susrete sa dječjim spisateljima, radionice te niz sličnih aktivnosti u kojima mogu uživati pod budnim okom roditelja. 
Osim što knjige možete kupiti, Vaši ih mališani nekolicinu mogu i nesmetano listati i s njima se igrati te ih vratiti u za to predviđene košare.





 Zakoračivši u prostor knjižare jednako je kao i ući u svijet mašte i bajki, a posebno su nas osvojila mala "vilenjačka vrata" .























Poslužuje sa Lavazza, najdraža kava Italije pripremljena s posebnom pažnjom, uz koju možete pojesti i slastan komadić pite ili kakvu drugu slasticu, zavaljeni u udobne fotelje uz niske stoliće. Pušenje je zabranjeno.

Radno vrijeme: 

Pon-Pet: 09:30 - 18:00
Subota:   09:30 - 16:00

Ukoliko želite donirati knjige i slikovnice koje već neko vrijeme skupljaju prašinu, odnesite ih u Knjiguljicu, gdje će te priče ponovno oživjeti u rukama nekog drugog djeteta.

Facebook stranica Knjiguljice
 

Nema komentara:

Objavi komentar