ponedjeljak, 2. prosinca 2013.

"Moj Kutak" za kavu

Tik uz gradsku tržnicu u zgradi MV Trend Centra (Trg Josipa Broza 4) nalazi se novootvoreni caffe bar "Moj Kutak".

Ovakvo mu ime svakako pristaje jer radi se o mjestu koje pruža ugodnu, domaću atmosferu. U troetažnom prostoru interijer je uređen u shabby chic stilu, uz svijetle i vedre boje, te mnoštvo ukusnih detalja koji odišu karakterom i daju osobitu toplinu prostoru. Ako ne volite tipične, hladno i moderno uređene lokale, ovo je pravo mjesto za Vas jer se radi o apsolutnoj i čistoj suprotnosti.

 Pri ulasku ćete uočiti šank i stepenice koje vode prema gornjoj etaži lokala, a pokraj koje se nalazi malena "knjižnica". Donesite vlastitu pročitanu knjigu i zamijenite je ovdje za novu književnu avanturu, uživajte u ugodnom podnevu uz novu knjigu i kavu u čarobno uređenom kutku za opuštanje i druženje. 




U podrumskom se dijelu se osim mjesta za sjedenje i opuštanje nalazi i pikado. Dok je gornja etaža rezervirana za opuštanje u udobnim foteljama uz dobru glazbu i ukrasne jastučiće.
Poslužuje se Julius Meinl kava ali i drugi Julius napitci poput čitave ponude čajeva, vruće čokolade i cappuccina.





Ovaj tjedan od 2. - 8.12. zagrijte se šalicom bijelog ili crnog kuhanog vina za samo 7 kn. Ne propustite prvu priliku za posjet kutku, jer možda upravo ovo mjesto postane i Vaš kutak za kavu.


 Radno vrijeme: ponedjeljak - četvrtak: 6:30 - 21:00
                            petak - subota: 6:30 - 22:00
                            nedjelja i praznici: 7:00 - 14:00               

Facebook Stranica Caffe Bara "Moj Kutak"
                               

Nema komentara:

Objavi komentar